НАК «Нафтогаз» отримає нове правління до кінця тижня – Ковалів

Читать на русском
Сама Юлія Ковалів увійде четвертим членом до наглядової ради НАК Нафтогаз України відповідно до розпорядження Кабміну від 30 березня 2016 року.
Юлія Ковалів

Нові члени правління НАК «Нафтогаз України» почнуть виконувати свої обов'язки з кінця поточного тижня.

Про це заявила перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«До п'ятниці це правління буде сформовано», – сказала вона на прес-конференції з приватизації.

Нагадаємо, що Юлія Ковалів увійде четвертим членом до наглядової ради НАК «Нафтогаз України» відповідно до розпорядження Кабміну від 30 березня 2016 року.

Також МЕРТ видало накази про обрання Маркуса Річардса, Чарльза Проктора та Пола Уорвіка членами наглядової ради НАК «Нафтогаз України» як незалежних директорів.

Міненерго розгляне справедливість тарифоутворення на газМіністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик 18 квітня проведе консультації з питання підвищення цін на природний газ для населення з МВФ, госрегулятором НКРЕКП і НАК «Нафтогаз».

Кандидатури ще двох членів наглядової ради очікувалися від Адміністрації Президента та Кабінету міністрів.

Як повідомлялося раніше, глава НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв заявив, що судовий процес між «Нафтогазом» і російським «Газпромом» не може вирішитися мирним шляхом.

Розгляд за позовом НАК «Нафтогаз України» до «Газпрому» на предмет перегляду ціни природного газу в Стокгольмському арбітражі перенесено з лютого на вересень 2016 року, в зв'язку з чим рішення щодо нього буде винесено на початку 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: