Голова «Нафтогазу» розповів «невеликий секрет» про Порошенка

Читать на русском
Глава НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв розповів, про що він розмовляє з Президентом Порошенком.
Андрій Коболєв

Голова НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв розповів, в яких випадках йому доводиться спілкуватися з Петром Порошенком.

Як передає «Слово і Діло», про це Коболєв повідомив у інтерв'ю «Економічній правді».

Глава «Нафтогазу» сказав, що іноді спілкується з Президентом безпосередньо з робочих питань.

«Про це мене запитують всі. Я пояснював багатьом, включаючи Петра Олексійовича, як формується різниця між ціною на хабі та в Україні, від чого це залежить, що таке транспорт, скільки він коштує, показував таблички», – сказав Коболєв у відповідь на питання, чи запитує його Порошенко про ціну на газ.

У Міненерго розповіли, коли Україна буде повністю забезпечена газом власного видобуткуУ планах Міністерства енергетики та вугільної промисловості України стоїть ріст рівня видобутку українського газу до 27 млрд куб. м на рік за п'ять найближчих років, що дозволить повністю відмовитися від його імпорту.

Коболєв зазначив, що зазвичай порушує в своєму спілкуванні з Президентом інші робочі моменти: «Невеликий секрет: він як людина, яка відповідає за зовнішні питання, багато чого знає, і я щільно спілкуюся з ним із питань відносин із Росією».

За словами Коболєва, під час підписання першого зимового пакета він активно спілкувався з Брюсселя і з Президентом, і з прем'єр-міністром.

Нагадаємо, раніше глава НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв заявив, що судовий процес між «Нафтогазом» і російським «Газпромом» не може вирішитися мирним шляхом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: