Голова «Нафтогазу» розповів, як народний депутат намагався продати йому газ

Читать на русском
Депутати Верховної Ради часто звертаються з бізнес-пропозиціями до голови НАК Нафтогаз Андрія Коболєва.
Андрій Коболєв

Один із відомих народних депутатів, що постійно критикує «Нафтогаз», намагався домовитися про угоду щодо продажу НАК газу з Європи через власну компанію.

Про це в розмові з журналістами «Економічної правди» заявив голова правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв, передає «Слово і Діло».

«До мене підійшов один депутат, який з трибуни регулярно поливає нас брудом, і запропонував свою компанію, щоб продати нам газ із Європи», – розповів Коболєв, коментуючи власні слова про те, що коридор від входу до сесійної зали до трибуни – найдовший у його житті, оскільки за цей час він отримує масу прохань від народних депутатів.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв створити на базі НАК «Нафтогаз» два окремих ПАТСказано 3 червня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Прізвища не скажу. Дуже відомий політик. Одне з моїх найбільших здивувань на посаді – яка величезна кількість людей в українській політиці, які брешуть, знають, що я знаю, що вони брешуть, але все одно брешуть в обличчя», – констатував голова НАКу.

Нагадаємо, раніше народний депутат Ігор Кононенко заявив, що виконавчому директору «Нафтогазу» Андрію Пасішнику, якого підозрюють у впливі на колишнього міністра економіки Айвараса Абромавичуса, ймовірно, винесуть виправдальний вирок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: