У «БПП» розповіли, кого хочуть бачити міністром охорони здоров'я

Читать на русском
У фракції БПП пропонують Володимира Загороднього та Миколу Поліщука на посаду очільника Міністерства охорони здоров'я.

У фракції «Блоку Петра Порошенка» пропонують Володимира Загороднього та Миколу Поліщука на посаду очільника Міністерства охорони здоров'я.

Про це заявила народний депутат від фракції «БПП», голова комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець, повідомляє «Слово і Діло».

«Я зі свого боку пропонувала Володимира Загороднього та Миколу Поліщука. Головне зауваження до цих кандидатур – їхній вік. Утім, я не вважаю, що у Верховній Раді та Кабміні мають працювати лише молоді люди. Охорона здоров'я – це та галузь, де треба сім разів відміряти й, можливо, жодного не відрізати», – зазначила Богомолець.

За її словами, після вдалої роботи комітету, який повністю контролює закупівлі МОЗ, черга на посаду очільника Міністерства зникла.

«Сьогодні немає черги на посаду міністра охорони здоров’я. Адже міністра очікують не дифірамби, не можливість щось украсти, а необхідність тяжкої праці. Цього року всі закупівлі ліків проходитимуть через міжнародні організації – саме те, чого й добивався наш комітет протягом року», – додала Богомолець.

Квіташвілі чи Богомолець – хто відповідальніший?Хто краще виконує свої обіцянки – міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі або Ольга Богомолець?

Водночас її колега по фракції Борислав Розенблат заявив, що процес призначення міністра охорони здоров'я затягнеться на тривалий час, якщо його не призначити зараз.

Нагадаємо, вчора, 14 квітня, Верховна Рада України призначила новий склад Кабінету міністрів України, в якому не було узгодженої кандидатури на посаду міністра охорони здоров'я. Наразі цю посаду обіймає Олександр Квіташвілі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: