Кордон із Кримом охоронятиме «батальйон смертників» – Джемілєв

Читать на русском

У Херсоні формується спеціальний озброєний батальйон, завданням якого буде посилення української присутності на кордоні з окупованим Кримом.
Мустафа ДжемілєвФото: ФОКУС

У Херсоні формується спеціальний озброєний батальйон, завданням якого буде посилення української присутності на кордоні з окупованим Кримом.

Про це виданню «Крим.Реалії» заявив уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу, нардеп від «БПП» Мустафа Джемілєв, повідомляє «Слово і Діло».

Він уточнив, що бійці спецбатальйону допомагатимуть правоохоронцям та активістам охороняти кордон із Кримом.

Мустафа ДжемілєвНародний депутат України
Джемілєв заявив, що у Херсонській області буде створено "мусульманський" батальйонСказано 22 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Але не виключається, що якщо в Криму почнуться якісь криваві речі, то цей батальйон, мабуть, буде приходити на допомогу своїм співвітчизникам, чого б це їм не коштувало. Тому вони називають себе «батальйоном смертників», – пояснив Джемілєв.

Нагадаємо, кілька днів тому в Херсонській області вирішили посилити частини протиповітряної оборони ЗСУ на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією Криму. Крім того, для посилення прикордонної та митної служб активісти, які брали участь у блокаді півострова, об’єдналися з прикордонниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: