У «Народному фронті» прокоментували заяву Авакова про вихід із коаліції

Читать на русском
Лідер фракції НФ Максим Бурбак заявив, що його фракція продовжить переговори щодо нової коаліції та складу Кабінету міністрів.

Лідер «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що його фракція продовжить переговори щодо нової коаліції та складу Кабінету міністрів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Ми ще раз звертаємося до наших партнерів – фракції «Блоку Петра Порошенка» – врешті-решт оприлюднити офіційно кандидата на посаду прем'єра та склад майбутнього Кабміну. Ми готові підставити плече, налаштовані на конструктивну співпрацю», – заявив Бурбак.

За його словами, сьогодні потрібно зробити перший крок – створити нарешті коаліцію, обговорити кандидатуру прем'єра та внести подання.

House of cards по-українськи: чому «буксують» переговори в Раді?Між фракціями Блоку Петра Порошенка та Народного фронту відсутня довіра, тому політичні сили виторговують для себе нові гарантії.

«Хочу сказати, що всі ці пропозиції ми будемо спершу обговорювати в нашій фракції», – зазначив лідер «НФ».

Також, як стверджує Бурбак, збори коаліції плануються сьогодні о 12-13 годині.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що «Народний фронт» може залишити переговори щодо формування нової коаліції та нового Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: