Саакашвілі назвав дату дострокових парламентських виборів

Читать на русском
Керівник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що дострокові парламентські вибори неминучі.

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що дострокові парламентські вибори є неминучими.

Про це він розповів у ефірі грузинського телеканалу «Руставі 2», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Вірогідність проведення дострокових парламентських виборів є дуже високою. Я вважаю, що виходячи із сьогоднішньої ситуації в Україні, вони майже неминучі найближчими місяцями», – зазначив Саакашвілі.

За його словами, на майбутніх виборах «молоді реформатори» мають великі шанси на перемогу.

Порошенко встановив дедлайн для формування урядуПрезидент України Петро Порошенко вимагає від Верховної Ради призначити прем’єр-міністра та новий склад уряду до 18:00 завтрашнього дня.

«Сьогодні ті люди, які зібралися навколо мене, молоді реформатори, мають шанси виграти будь-які вибори в Україні. Про це знають представники місцевих кланів та олігархів, тому дуже нервуються, й уся їхня пропаганда спрямована проти мене», – заявив глава Одеської ОДА.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що «Народний фронт» може залишити переговори щодо формування нової коаліції та нового Кабінету міністрів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: