Рада голосує за відставку Яценюка: онлайн-трансляція

Читать на русском
Сьогодні парламент може проголосувати за новий склад Кабінету міністрів України і відправити чинного прем'єр-міністра Арсенія Яценюка у відставку

Сьогодні Верховна Рада може виправити свою помилку двомісячної давності і нарешті відправити прем'єр-міністра Арсенія Яценюка у відставку. Якщо цього разу голосів за відставку Яценюка буде досить, парламент повинен буде також призначити нового главу уряду і затвердити новий склад Кабінету міністрів.

За словами народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Світлани Заліщук, постанову про відставку Яценюка Рада розгляне о 1. У разі позитивного результату голосування, відбудуться збори коаліції, на яких буде затверджена кандидатура на заміну Яценюку.

У свою чергу заступник глави фракції «БПП» Олексій Гончаренко заявив, що відставку Арсенія Яценюка Рада розгляне після 16:00.

Станом на 17:00, Рада не розглядала відставку Яценюка. Нардеп Сергій Лещенко вважає, що сьогодні відставки прем'єр-міністра і призначення Володимира Гройсмана новим главою уряду не буде.

Верховна Рада України онлайн трансляція - 12.04.2016 вечірВерховна Рада

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: