У Rothschild підтвердили: Порошенко справді віддав Roshen у «сліпий траст»

Читать на русском
У компанії Rothschild Trust підтверджують факт передачі Петром Порошенком корпорації Roshen у сліпий траст.

Петро Порошенко призначив компанію Rothschild Trust своєю довіреною особою в Roshen, передавши в управління свою частку в корпорації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, у відповідь на запит інформаційного агентства в Rothchild Trust заявили, що відповідна угода була підписана 14 січня 2016 року, після 12-місячної підготовки.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє продати Roshen, якщо стане ПрезидентомСказано 2 квітня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

«В результаті 12-місячної підготовки відповідну угоду про довірче управління було укладено 14 січня 2016 року», – йдеться в повідомленні компанії.

Як раніше повідомляв сам Порошенко, даний траст передбачає неможливість його розірванння до кінця його президентської каденції та юридичну неспроможність його вказівок і підписів у корпорації на цей період.

Нагадаємо, продати корпорацію в разі обрання Президентом Порошенко обіцяв два роки тому – 2 квітня 2014 року.

Всього «Слово і Діло» зафіксувало 296 обіцянок Президента України за всю його політичну кар'єру, з них він виконав 117, тобто 40%. Порівняти відповідальність Глави держави з відповідальністю його підлеглих в Адміністрації Президента можна за посиланням.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: