Авдіївка залишається найбільш напруженою ділянкою в зоні АТО

Читать на русском
Донецький напрямок – другий за важливістю. Тут російські найманці також обстрілювали позиції ВСУ з гранатометів та кулеметів великого калібру.

За минулу добу бойовики «ДНР»/«ЛНР» обстріляли позиції сил АТО 65 разів, найбільше в промзоні міста Авдіївка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Бойовики активно використовують міномети калібрів 120 мм і 82 мм. У боях за Авдіївку вони застосували заборонене Мінською угодою зброю шість разів, а в районі Зайцеве і Невельського – по одному разу.

Донецький напрямок – другий за важливістю. Тут російські найманці також обстрілювали позиції ВСУ з гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів. Активність бойовиків також зафіксовано в Пісках, Луганському, Новгородському, Дослідно і в районі шахти Бутівка.

На маріупольському напрямі бандформування неодноразово застосовували таку саму зброю для обстрілів Новотроїцького, а на луганському – в напрямку Новозванівка, Богуславського, Степового.

«Щоб утримати натиск ворога наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь, але виключно зі стрілецької зброї і гранатометів, що не є порушенням мінських домовленостей», – відзначають в прес-центрі АТО.

Бойовики розгорнули «Гради» поруч із лінією розмежування – розвідкаБойовики так званої «ДНР» розгорнули реактивні системи залпового вогню «Град» поруч із лінією розмежування.

Як раніше повідомлялося, проросійські бандформування в 8 км від лінії розмежування приховують гаубиці «Гіацинт-Б».

У «МГБ ЛНР» проведено нараду з протидії поширенню чуток серед місцевого населення про швидке «повернення України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: