НАБУ знайшло суддю, який чинив опір детективам відомства

Читать на русском
Детективи Антикорупційного бюро встановили місце перебування одеського судді, який під час спецоперації чинив опір.

Детективи Національного антикорупційного бюро України встановили місце перебування судді Одеського районного суду, який під час спецоперації відстрілювався

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Ситник назвав причину конфлікту з ГенпрокуратуроюДиректор НАБУ Артем Ситник заявив, що Генеральна прокуратура відмовляється передавати профільні провадження до відомства.

За словами представників Антикорупційного бюро, наразі проводяться слідчі дії та вирішується питання щодо застосування запобіжних заходів щодо судді.

«Працівниками Національного антикорупційного бюро України та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою встановлено місце перебування судді Малиновського районного суду Одеси, який застосував вогнепальну зброю проти детективів НАБУ», – йдеться в повідомленні.

Як пізніше повідомив одеський адвокат Олег Спину, суддя, який відстрілювався від детективів Бюро, забарикадувався вдома.

Раніше детективи НАБУ проводили спецоперацію з викриття одеського судді, який бере хабарі. Так, одного з одеських суддів Малиновського районного суду було викрито на отриманні неправомірної вигоди на суму 500 тисяч гривень.

Під час проведення слідчих дій суддя застосував вогнепальну зброю та залишив її на місці злочину. Скориставшись наявністю недоторканності, він зник із місця події.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: