Goldman Sachs залучили до пошуку грошей для закупівель газу в Україну

Читать на русском
Залучення міжнародних фінансових організацій є важливим кроком для виходу на міжнародні фінансові ринки.

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» залучила міжнародні фінансові організації для пошуку фінансування під закупівлі природного газу на майбутній опалювальний сезон.

Компанія зайнялася пошуком коштів для закупівлі природного газу на наступний опалювальний сезон, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на директора з розвитку бізнесу НАК Юрія Вітренко.

«Разом із провідним глобальним інвестиційним банком Goldman Sachs, OPIC (фінансова установа уряду США, яка страхує приватні інвестиції зі США – Ред.) і Міжнародною фінансовою корпорацією ми працюємо над залученням інвестицій для фінансування закачування газу в наступний зимовий період», – пише Вітренко у себе в Facebook.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв, що у 2016 році НАК «Нафтогаз України» стане прибутковимСказано 5 лютого 2016 р.Статус обіцянки: Архів

За словами топ-менеджера компанії, залучення міжнародних фінансових організацій є важливим кроком для виходу на міжнародні фінансові ринки.

Нагадаємо, що за підсумками 2015 року НАК «Нафтогаз України» скоротила збиток за підсумками діяльності у 2015 році на 64,858 млрд грн (до 25,096 млрд грн) в порівнянні з 2014 роком, або в 3,6 рази.

Раніше повідомлялося, що ЄБРР поповнить поновлювану кредитну лінію на купівлю газу для проходження опалювального сезону 2016/17 в Україні в разі необхідності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: