Кращий за версією Кабміну: як Резніченко виконує свої обіцянки – версія «Слова і Діла»

Читать на русском

Сьогодні, 25 березня, виповнився рік із дня призначення Валентина Резніченка на посаду голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Цього тижня Кабінет міністрів назвав Резніченка першим у рейтингу губернаторів щодо соціально-економічного розвитку регіонів і нагородив його за це Почесною грамотою Кабміну.

З цієї нагоди «Слово і Діло» підбило свої підсумки річниці Резніченка на посаді, визначило місце дніпропетровського губернатора в своєму рейтингу голів ОДА та підготувало свою «грамоту» – інфографіку відповідальності.

За рік перебування біля керма Дніпропетровської області Резніченко роздав 37 обіцянок. Із них він провалив поки лише дві.

Так, губернатор не добудував ділянку дороги між Царичанкою та Решетилівкою. Також Резніченко не дотримав свого слова, пообіцявши надати реальну допомогу в отриманні «Південмашем» оборотних коштів для виробництва вітчизняних тракторів, які будуть конкурентоспроможними на ринку сільськогосподарської техніки.

Ще 17 обіцянок Резніченка мають на сьогодні статус «у процесі виконання» й можуть бути як виконаними, так і проваленими. Серед них варто відзначити обіцянки створити в Дніпропетровській області музей героїв АТО та запровадити гендерне бюджетування.

Валентин РезніченкоГолова Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Резніченко заявив, що на Дніпропетровщині відремонтують 840 закладів освітиСказано 30 липня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

На посаді голови Дніпропетровської ОДА Резніченко виконав 22 обіцянки.

Серед них ключовими, на наш думку, є зобов'язання відремонтувати 840 навчальних закладів у Дніпропетровській області та надавати допомогу підприємствам, які вирішать перенести свою діяльність з окупованих територій.

З рівнем відповідальності в 56% Резніченко посідає 6-е місце в нашому рейтингу відповідальності губернаторів.

Всього ж у Резніченка 45 обіцянок. 8 з них стосуються його перебування на чолі Запорізької ОДА, тому до огляду не увійшли.

Детальніше – на інфографіці:

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: