У Дніпропетровській області вже з січня почали фінансуватися проекти розвитку

Читать на русском
У Дніпропетровській ОДА відрапортували: обласний бюджет ефективно засвоюється, а в частині доходів – навіть перевиконаний.
Валентин РезніченкоФото: АПУ

Завдяки оперативному ухваленню регіонального бюджету Дніпропетровська область почала фінансувати місцеві проекти розвитку вже з січня.

Про це заявив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко, інформує «Слово і Діло».

За його словами, таке оперативне освоєння коштів бюджету відбулося вперше за останні 10-15 років.

«Дніпропетровщина минулого року першою в Україні ухвалила бюджет-2016. У січні перед нами стояло завдання – погодити обласний бюджет із державним. Ми це зробили. Зараз бюджети всіх рівнів повністю відповідають державному. Вперше за останні 10-15 років уже в січні ми розпочали фінансування проектів розвитку», – зазначив губернатор.

Валентин Резніченко – перший у рейтингу керівників регіонів УкраїниУ рейтингу керівників обласних державних адміністрацій (ОДА) перше місце посів губернатор Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

За даними ОДА, вже за перший місяць 2016 року бюджет області збільшився на 836 млн грн, що на 13,1% більше, ніж було заплановано.

Також Резніченко уточнив, що з Державного бюджету в січні цього року область отримала 504 млн грн на зарплати бюджетникам, які будуть виплачені до 7 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: