Політики розкажуть, чого українцям чекати від нового уряду

Читать на русском
Політичні перспективи нового уряду обговорять сьогодні політики й експерти в ефірі ток-шоу Право на Влада на телеканалі 1+1.

Сьогодні в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» українські політики розкажуть про найбільш актуальну на даний момент тему – політичну кризу на тлі невирішених питань із українськими політв'язнями в російських в'язницях.

Головними питаннями першої частини ток-шоу стане звільнення й повернення українських полонених з Росії. Політики і експерти обговорять, навіщо РФ незаконно утримує на своїй території українських громадян за надуманими звинуваченнями. Зокрема, про це розкажуть народні депутати України Ірина Геращенко та Мустафа Джемілєв.

У другій частині програми політикам доведеться відповісти на питання про те, як вони збираються виводити країну з політичної кризи. У тому числі їм поставлять «незручні» питання про те, що досі заважало прийти до консенсусу в питанні переформатування Кабміну. Що зміниться в країні після зміни прем'єр-міністра? І за що торгуються фракції в парламенті? Про це розкажуть лідери і представники політичних сил Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: