На донецькому напрямку бойовики 62 рази обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
Під Авдіївка зафіксовано застосування танка і артилерії калібру 122 мм. Ще 18 снарядів з 122-мм артилерійської системи випустили бойовики по позиціях ВСУ під Красногорівка.

У суботу, 12 березня бойовики незаконних збройних формувань (НЗФ) 62 рази обстріляли позиції ВСУ, всього було зафіксовано 71 обстріл на лінії зіткнення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Найбільше обстрілів бойовики здійснили на донецькому напрямку – 62, також зафіксовано 8 обстрілів на маріупольському напрямі і 1 на луганському.

Бойовики НЗФ також продовжують порушувати пункти Мінського угоди про припинення мінометних обстрілів, 19 раз відкриваючи вогонь з цього виду зброї.

Під Авдіївка зафіксовано застосування танка і артилерії калібру 122 мм. Ще 18 снарядів з 122-мм артилерійської системи випустили бойовики по позиціях ВСУ під Красногорівка.

Біля селища Луганське терористи обстріляли українських військових з БМП, а близько Зайцеве і майорських вогонь вівся з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. З великокаліберних кулеметів терористи обстріляли опорні пункти близько Новозванівка Луганській області.

Експерт: «Мінськ» для України – те ж саме, якби США сіли за круглий стіл з «Аль-Каїдою»Військовий проаналізував інформацію про те, що глави МЗС «нормандської четвірки» хочуть провести місцеві вибори на Донбасі протягом першого півріччя 2016 року.

З мінометів, гранатометів і кулеметів по позиціях українських військовослужбовців стріляли в Дослідному і Пісках.

Зміцнення ЗСУ біля Маріуполя були обстріляні біля Гнутове, Мар'їнки і Водяного. Неприцільний вогонь з мінометів бойовики вели близько Талаківці.

Відзначимо, що бойовики регулярно порушують пункти Мінських угод про припинення вогню, з-за чого доводиться закривати пропускні пункти на лінії розмежування.

Нагадаємо, Державний департамент Сполучених Штатів звернувся до влади Російської Федерації із закликом вплинути на бойовиків дотримуватися перемир'я на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: