В Донецькій області через обстріл був закритий ще один пропускний пункт

Читать на русском
Нові обстріли з міномета змусили Державну прикордонну службу тимчасово закрити пункт пропуску Новотроїцьке, що в Донецькій області.

у Донецькій області сьогодні тимчасово не працював пункт пропуску «Новотроїцьке».

Рішення про його закриття було ухвалене з міркувань безпеки, оскільки поблизу КПП вранці в середу відбувся мінометний бій, інформує з посиланням на «УНН» «Слово і Діло».

«Бій почався о 10:30 ранку. З непідконтрольної території обстріляли терикон, що розташований поблизу КПП «Новотроїцьке». У зв'язку з цим, для безпеки мирного населення, КПП «Новотроїцьке» тимчасово припинив свою роботу й був закритий. Зараз, буквально півгодини тому, його знову відкрили. Поки життям мирного населення нічого не загрожує», – розповіла журналістам начальник прес-служби Донецького прикордонного загону Світлана Савчук.

Розмінування Донбасу: коли чекати та скільки коштуватиме?Представник України в гуманітарній підгрупі контактної групи розповіла, коли чекати початку розмінування на Донбасі.

Як повідомляли користувачі соцмереж, мінометний вогонь вівся в районі Докучаєвськ-Оленівка-Волноваха.

Нагадаємо, 22 лютого, після кількох пауз у роботі, знову був відкритий контрольно-пропускний пункт в'їзду/виїзду «Мар'їнка», обстріли якого протягом останнього місяця стали регулярними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: