У «БПП» не виключають появу нових кандидатів на пост прем'єра

Читать на русском
Нардеп від «Блоку Петра Порошенка» анонсував появу нових кандидатів на пост прем'єр міністра України.

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Микола Кучер заявив, що Глава Мінфіну Наталія Яресько та спікер ВР Володимир Гройсман не єдині кандидати на пост прем'єр-міністра України.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на РБК-Україна.

«Реально сьогодні ті кандидатури на посаду прем'єр-міністра, за яких говорять, - це Яресько, це Гройсман, але я так думаю, що до того часу можуть з'явитися кандидатури зовсім нових якихось людей - тих людей, про яких сьогодні не говорять» , - повідомив Кучер.

Вчора, лідер «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що фракція готова підтримати кандидатури на посаду прем'єр-міністра від «Самопомочі» та «Народного фронту».

Кандидати у прем'єри та їхня відповідальність: Яресько, Гройсман та СаакашвіліЗа чутками, вже найближчим часом Арсеній Яценюк може залишити посаду глави уряду. «Слово і Діло» аналізує найбільш імовірних претендентів на посаду прем'єра.

Також, за словами Луценка, у «БПП» немає амбіцій призначати прем'єра від власної політичної сили.

Однак, в середовищі експертів вважають цю заяву, як спосіб перекласти відповідальність зі своєї фракції на інші та не вірять, що пропрезидентська партія не буде просувати вигідного для них кандидата.

Нагадаємо, що вже 14 березня відбудеться засідання фракції «БПП», на якому повинні обговорити всі можливі кандидатури на посаду прем'єр-міністра України.

Як відомо, в цей же день Арсеній Яценюк може провести переговори зі всією коаліцією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: