Журналіст показав хороми Азарова, в яких йому «немає за що жити»

Читать на русском
Екс-прем’єр-міністр України Микола Азаров живе у величезному будинку на московській Рубльовці, оформленому на дружину.
Микола АзаровФото: Global Look Press

Журналіст видання Gorlovka.ua Олександр Білінський опублікував у мережі фото будинку та маєтку на московській Рубльовці, що належить родині колишнього прем’єр-міністра України Миколи Азарова.

Знімки та документи журналіст опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Вчора московський сиділець Микола Азаров викликав на парі Яценюка, але скромно промовчав про свої російські апартаменти, зароблені за роки государевої служби в Україні. Все як у людей. Поруч із путінськими слугами. На Рубльовці. Оформлено на дружину», – зазначає Білінський.

Екс-прем’єр-міністр України Микола Азаров живе у величезному будинку на московській Рубльовці, оформленому на дружину.

Журналіст зазначає, що, відповідно до виписки з реєстру, на дружину Азарова Людмилу оформлений будинок площею більше 1000 кв. м, придбаний 10 липня 2014 року.

«Відповідно до виписки з російського реєстру, житловий будинок площею понад 1000 «квадратів» був придбаний 10 липня 2014 року на ім'я Людмили Миколаївни Азарової та розташований він у ФДУП «Рублево-Успенський ЛОК», – розповідає Білінський.

Нагадаємо, вчора Київський апеляційний суд задовольнив скаргу адвоката Миколи Азарова на рішення суду про замороження його пенсійного рахунку в «Ощадбанку», визнавши, що екс-прем’єр таким чином нібито був позбавлений єдиного джерела доходів і коштів до існування.

Додамо, що пізніше міністр соціального розвитку Павло Розенко відреагував на рішення про апеляцію, пообіцявши, що пенсії вищим посадовим особам режиму Януковича нараховуватися все одно не будуть.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: