Розенко прокоментував інформацію про повернення пенсії Азарову

Читать на русском
Глава Мінсоцполітики Павло Розенко заявив, що екс-прем'єр Азаров не отримує свою пенсію вже давно.
Павло Розенко

Міністр соціальної політики України Павло Розенко заявив, що екс-прем'єр-міністру України Миколі Азарову пенсія не виплачується понад рік.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Розенко написав в своєму Twitter.

«Пенсія Азарову не нараховується й нараховуватися не буде, не виплачувалася й виплачуватися не буде. Суд лише відновив йому рахунок у банку», – написав Розенко.

За словами міністра, Азарову лише відновлено доступ до старого пенсійного рахунку в «Ощадбанку», на який вже понад рік не проводиться жодних перерахувань пенсії.

Європейський суд зняв санкції з АзароваСуд ЄС розморозив активи колишніх українських чиновників Миколи Азарова, Андрія Клюєва, Сергія Арбузова та Едуарда Ставицького.

«Він більше двох років відсутній на території України, що дає нам усі законні підстави не виплачувати йому пенсію», – зазначив Розенко.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що Апеляційний суд Києва розглянув скаргу адвоката екс-прем'єра Миколи Азарова про розблокування пенсійного рахунку колишнього глави Кабміну та прийняв рішення відновити чиновнику-втікачеві доступ до свого рахунку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: