Геращенко розповів, хто допоміг заблокувати розслідування справ проти Кернеса

Читать на русском
Радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що, коли Генеральним прокурором був Віталій Ярема злочини, які скоїв мер Харкова взагалі не розслідувалися.

Народний депутат, радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що за час керівництва Генпрокуратурою України Віталія Яреми справи проти харківського мера не розслідувались.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Цензор.НЕТ.

«Коли пан Ярема був генеральним прокурором, то справу Геннадія Кернеса, по якому я є свідком, було зупинено та її взагалі ніяк не розслідували. І тільки зі звільненням пана Яреми під тиском громадськості та народних депутатів справу продовжили розслідувати і нарешті передали до суду», - заявив Геращенко.

Також, нардеп припустив, що Ярема цілком можливо хотів би знову очолити Генпрокуратуру. На думку Геращенко, це був би провальний крок.

«Це він даремно. Рік сидів, не виступав, а тут, як тільки Шокін заявив про відставку, так відразу всі повилазили», - додав він.

Як відомо, зовсім недавно Віталій Ярема заявив, що незадоволений роботою нинішньої ГПУ і справи проти Януковича не рухаються з місця.

В експертному середовищі, припускають, що таким чином Ярема намагається розгорнути чергову інформаційну кампанію проти влади або Генпрокуратури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: