Антикорупційне бюро збільшило кількість детективів

Читать на русском
Конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро обрала 65 нових детективів, загальна кількість яких тепер становить 135 осіб.

За результатами другої хвилі відкритого набору конкурсна комісія Національного антикорупційного бюро обрала 65 нових детективів.

Загальна кількість детективів НАБУ тепер становить 135 осіб, повідомляє «Слово і Діло» за посиланням на прес-службу відомства.

У НАБУ розповіли, що у другій хвилі конкурсу на 100 посад детективів претендували майже дві тисячі осіб.

На основі відповідності поданих документів кваліфікаційним вимогам до тестування на знання законодавства були допущені 1803 кандидати. До другого етапу конкурсу – тестування загальних здібностей (general skills) – пройшли 888 осіб.

За результатами попередніх випробувань до психологічного тестування MMPI, було допущено 328 кандидатів, з яких конкурсна комісія обрала 65 переможців.

Перші 70 детективів Національного антикорупційного бюро були обрані з-поміж понад 2700 кандидатів 25 серпня 2015 року, нагадали в НАБУ.

Раніше директор Антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що в НАБУ працюватимуть 255 детективів. Максимальний штат відомства становитиме 700 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: