НАБУ просить Тимошенко надати докази підкупу нардепів

Читать на русском
Антикорупційне бюро просить всіх, кому відомі конкретні факти підкупу народних депутатів, повідомляти про них до НАБУ.
Юлія Тимошенко

У зв’язку із сьогоднішніми заявами лідера «Батьківщини» про спроби підкупу народних депутатів під час голосування за відставку уряду Антикорупційне бюро просить всіх, кому відомі конкретні факти щодо цієї події, повідомляти про них до НАБУ.

Сама Юлія Тимошенко ще нжодних доказів не надавала та із заявою про вчинення вказаного або будь-якого іншого корупційного правопорушення до Бюро не зверталася, пише «Слово і Діло» з посиланням на сайт НАБ.

«Батьківщина» вийшла з коаліціїЗа словами Юлії Тимошенко, «Батьківщина» залишає нинішню парламентську коаліцію через відставку Кабміну, що не відбулася.

Як відомо, сьогодні в ефірі одного з телеканалів Тимошенко заявила, що народним депутатам нібито пропонували мільйонні хабарі, щоб вони не голосували за постанову про недовіру Кабміну.

«За кожен голос, який не голосував за відставку Яценюка, давали мільйон доларів», – сказала Тимошенко, додавши, що скуповування голосів проходило масово.

При цьому, як зазначають у НАБ, в заяві лідерки «Батьківщини» не було вказано прізвищ, фактів або обставин вчинення можливого корупційного правопорушення, які можуть бути перевірені Національним антикорупційним бюро України.

«Закликаємо всіх публічних осіб бути відповідальними в оприлюдненні інформації про можливі корупційні правопорушення та в першу чергу звертатись із заявою до Бюро, а не до ЗМІ», – наголосили в НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: