До 2020 року Кабмін хоче зменшити кількість бідних удвічі

Читать на русском
За словами міністра соцполітики, за 4 роки Україні вдасться майже вдвічі знизити кількість бідних.

Кабінет міністрів України схвалив стратегію подолання бідності до 2020 року, яка допоможе знизити відсоток бідних людей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Ми абсолютно чітко фіксуємо основні напрямки діяльності уряду України з подолання бідності в нашій країні. Всі ці заходи повинні завершитися в 2020 році виконанням певних показників», – сказав міністр соціальної політики Павло Розенко.

За його словами, протягом 4 років Україна зможе практично вдвічі зменшити рівень бідності – з 28% до 15%.

Павло Розенко: smart-аналіз завдань на посаді міністра соціальної політикиАналітики «Слова і Діла» оцінили всі обіцянки міністра соціальної політики Павла Розенка за шістьма smart-критеріями.

«Особливо ми звертаємо увагу на рівень бідності серед працюючих осіб, який є ненормальним для розвинених країн. Ми плануємо, що виконання цієї програми дозволить знизити рівень бідності серед працюючих з 18% до 11%», – додав Розенко.

Також міністр соцполітики впевнений, що ця стратегія допоможе зменшити відсоток безробіття в країні до 9%. Крім того, Розенко спрогнозував, що за 5 років частина бідного населення, яка користується програмою соцзахисту, зросте на 10% – з 55% до 65%.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: