Аваков готовий взяти на поруки київського патрульного Олійника

Читать на русском
Затриманого київського патрульного можуть відпустити на поруки міністра внутрішніх справ України.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков готовий взяти на поруки затриманого київського патрульного поліцейського Сергія Олійника.

Про це він написав у Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

«Звернувся до апеляційного суду про особисті поруки за патрульного поліцейського Сергія Олійника», – сказав Аваков.

Сьогодні Київський апеляційний суд розглядає справу заарештованого патрульного столичної поліції Сергія Олійника. Адвокати заарештованого просять змінити запобіжний захід своєму підзахисному з утримання під вартою на домашній арешт із носінням електронного браслета.

Деканоїдзе прокоментувала рішення суду щодо скандального водія BMWДеканоїдзе заявила, що рішення суду про звільнення скандального водія BMW під «особисте зобов'язання» є несправедливим.

Також захист Олійника заявляє, що прокурор не має повноважень обвинувачувати їхнього підопічного через те, що цим має займатися Державне бюро розслідувань, яке наразі не працює. За словами адвокатів, зараз фактично немає органу досудового розслідування.

Попри такі заяви, суд все ж таки визнав повне право прокурорів представляти сторону звинувачення в цій справі.

Нагадаємо, раніше Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід для київського патрульного у вигляді арешту на два місяці. Йому інкримінують вбивство пасажира BMW.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: