Деканоїдзе прокоментувала рішення суду щодо скандального водія BMW

Читать на русском
Деканоїдзе назвала рішення суду несправедливим, особливо щодо київського патрульного, який виконував свої службові обов'язки.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що рішення суду про звільнення скандального водія BMW Ростислава Храпачевского під особисте зобов'язання є несправедливим.

Про це вона написала в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Деканоїдзе, до останнього часу вона сподівалася на справедливе рішення суду, але в результаті все ж розчарувалася й заявила про безкарність водія.

Злочин чи службовий обов'язок? Арешт поліцейського розділив українське суспільство«Слово і Діло» зібрало найбільш цікаві думки українців щодо арешту патрульного поліцейського, якого підозрюють у вбивстві пасажира BMW

«У мене до останнього залишалася маленька надія, що в справі про скажене BMW та його водія суд ухвалить справедливе рішення. Але виявилося, що поліцейський, який виконував свої обов'язки й намагався спинити незаконні дії людини в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, сидить за ґратами. А водій, готовий на божевільній швидкості збивати людей, відпущений судом під «особисте зобов'язання», – написала вона.

Деканоїдзе звернулася до громадян із закликом бути обережними на дорогах, оскільки там може опинитися черговий «безкарний п'яний водій». «Будьте обережні й дивіться по сторонах! Тепер все п'яні водії на оскаженілих машинах будуть впевнені у своїй безкарності. Адже завжди знайдеться суд, який відпустить їх», – зауважила глава Нацполіції.

Нагадаємо, сьогодні Голосіївський районний суд Києва обрав для водія BMW Ростислава Храпачевського запобіжний захід у вигляді звільнення під особисте зобов'язання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: