Водію «скаженого BMW» Храпачевському нарешті висунули підозру

Читать на русском
Водія BMW, в результаті погоні за яким загинув підліток, підозрюють в непокорі органам правопорядку.
Ростислав Храпачевський

Водію автомобіля, що в ніч проти 7 лютого влаштував погоню на вулицях Києва, внаслідок якої був застрелений 17-річний підліток, висунули підозру в непокорі поліції.

Ростиславу Храпачевському в Головному управлінні Нацполіції в місті Києві оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків), інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Злочин чи службовий обов'язок? Арешт поліцейського розділив українське суспільство«Слово і Діло» зібрало найбільш цікаві думки українців щодо арешту патрульного поліцейського, якого підозрюють у вбивстві пасажира BMW

Зокрема, Храпачевського звинувачують у тому, що під час спроби затримання автомобіля, за кермом якого він був, він не відреагував на вимогу працівника поліції вийти з машини й рушив із місця, протягнувши того за автівкою, а також проігнорував вимоги поліцейських зупинитися під час погоні.

Повний текст підозри Храпачевський заслуховувати не став, тож цей факт був зафіксований у присутності понятих і знятий на відео.

Додамо також, що раніше поліцейський Сергій Олійник, від пострілу якого загинув 17-річний пасажир BMW Михайло Медведєв, заявив, що якби можна було повернути час назад, він би вчинив так само.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: