Через блокування транзиту перевізники вважатимуть шлях через Україну небезпечним – Пивоварський

Читать на русском
В результаті блокади перевізники Євразійського регіону вважатимуть небезпечним проїзд через Україну, що призведе до втрати транзитних потоків.
Андрій Пивоварський

Загрози щодо блокування транзитних вантажівок із російською реєстрацією матимуть лише негативні наслідки.

Про це заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський у п'ятницю, 26 лютого, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Коли хтось каже, що блокуватиме транзит, потрібно чітко розуміти наслідки, чітко прораховувати їх. Це означає, що думати потрібно не сьогоднішнім днем, а думати стратегічно», – вважає міністр.

За його словами, в результаті таких дій перевізники Євразійського регіону вважатимуть небезпечним проїзд через Україну, що може призвести до втрати транзитних потоків.

Як повідомлялося раніше, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявив про відновлення функціонерами партії всеукраїнської акції з блокування переміщення російських вантажних автомобілів територією України.

«Ми вимагаємо від української влади припинити лобіювати інтереси олігархів і російських окупантів в Україні, не застосовувати практику подвійних стандартів агресора та повністю зупинити транзит російського вантажного транспорту територією України», – написав Тягнибок.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів ухвалив рішення про поновлення дозволу на проїзд російських вантажівок транзитом через Україну з 25 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: