Бойовики посилили обстріли українських позицій

Читать на русском
За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції проросійські бойовики 84 рази порушили режим припинення вогню.

За минулу добу проросійські бойовики 84 рази обстрілювали позиції українських військових у зоні проведення АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найінтенсивніше вчора бойовики обстрілювали донецький напрямок – 69 разів. Сепаратисти обстрілювали українські опорні пункти на цьому напрямку з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Авдіївки, Пісків, Опитного, Зайцевого, Майорська та Первомайського а також на шахті «Бутівка» та позиції «Зеніт» українські військові зазанали обстрілу з мінометів калібру 120 і 82 мм. В Опитному позиції українських військових ворог обстрілював із зенітної установки, а в Красногорівці – з БМП.

«На маріупольському напрямку під мінометним вогнем опинилися українські бійці на позиціях поблизу Талаківки, Чермалика та Водяного. З опівночі активний вогонь російських найманців знизився. Зафіксовані поодинокі обстріли позицій поблизу Опитного з гранатометів і стрілецької зброї», – відзначили в штабі АТО.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», два дні тому бойовики обстрілювали опорні пункти українських військ із міноментов, гранатометів і стрілецької зброї. Добою раніше сепаратисти порушили режим припинення вогню 44 рази.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: