«Перемир'я» по-сирійськи: жертвами терактів ІД стали понад 150 людей

Читать на русском
Теракти в двох містах Сирії забрали життя як мінімум 150 людей, відповідальність за всі жертви взяла на себе Ісламська держава.

Внаслідок учорашніх терактів «Ісламської держави» у столиції Сирії Дамаску та місті Хомс загинули понад 150 людей.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на AFP.

Найбільше жертв – у південному передмісті Дамаска Саїд Зейнаб, де за 400 метрів від шиїтського храму пролунали 4 вибухи, що забрали життя шонайменше 96 людей.

Незадовго до цього два потужних вибухи сталися в Хомсі. Там внаслідок підриву начинених вибухівкою автомобілів загинули 59 людей, здебільшого – мирних жителів.

Сирійський козир Кремля: як Туреччина допоможе Росії досягти мети на ДонбасіРосія буде використовувати будь-які можливості в сирійському конфлікті, аби здобути нові перемоги, і конфлікт Туреччини з РФ став одним із важелів впливу Кремля на перерозподіл влади в регіоні.

Відповідальність за всі терористичні акти взяло на себе угруповання ІД. За інформацією Державного інформаційного агентства Сирії SANA, що посилається на неофіційні джерела в поліції, кількість загиблих становить 178 людей, в тому числі діти.

Нагадаємо, 21 лютого Сполучені Штати та Російська Федерація досягли попередньої домовленості про початок перемир'я в Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: