Посольство України в Сирії евакуюється в Ліван

Читать на русском
При переїзді контактні номери телефону та факсу, а також адреса електронної пошти посольства залишаються незмінними.

Ситуація в Сирійській арабській республіці (САР) продовжує погіршуватися, що змусило посольство України в цій країні тимчасово евакуюватися до Лівану з 1 березня 2016 року.

Про це на сторінці в Facebook повідомляє прес-служба українського посольства, передає «Слово і Дело».

«Співробітники ПУ в САР будуть продовжувати виконання своїх функцій, передбачених статтею 3 Віденської конвенції про дипломатичні відносини 1961 року, і з цією метою на регулярній основі залежно від розвитку безпекової ситуації перебуватимуть у Сирійській Арабській Республіці», – йдеться в повідомленні.

В повідомленні також зазначається, що контактні номери телефону та факсу, а також адреса електронної пошти посольства залишаються незмінними.

Нагадаємо, що в Сирії триває ескалація конфлікту. Саудівська Аравія 5 лютого запропонувала відправити наземні війська в Сирію для боротьби з «Ісламською державою». США вже підтримали Саудівську Аравію. За крок від введення військ до Сирії перебуває й Туреччина. Російські війська присутні в САР з літа минулого року. Міжнародна напруга щодо сирійського питання може призвести до величезної пожежі в усьому регіоні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: