«Самопоміч» підтримає «безвізові» закони та відставку Яценюка

Читать на русском
Парламентська фракція Самопомочі має намір голосувати за ухвалення безвізових законів, а також за відставку Яценюка та Шокіна.

Парламентська фракція «Самопомочі» має намір підтримати у Верховній Раді «безвізові» закони, а також голосувати за відставку нинішнього уряду та генерального прокурора.

Як передає «Слово і Діло», про це «Самопоміч» повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

«Усвідомлюючи важливість питань порядку денного на 18.02.2016, фракція «Самопомочі» попередила голову Верховної Ради та Президента України про готовність підтримати законопроекти з «безвізового» пакета, відставку генпрокурора, а також постанову про відставку прем'єр-міністра», – заявили в Об'єднанні.

Вихід «Самопомочі» з коаліції продовжить агонію Яценюка – нардепВихід «Самопомочі» відкриє шлях до коаліції «Радикальній партії», яка вже десь заявляла про можливе повернення до коаліції. Тоді в коаліції буде 232-233 голоси й агонія уряду Арсенія Петровича продовжиться на невизначений термін.

«Самопоміч» також повідомляє, що готова брати участь у сьогоднішньому засіданні Верховної Ради з 16:00 і просить врахувати таку позицію при внесенні важливих питань на розгляд парламенту.

Нагадаємо, вчора представники парламентських фракцій «Самопомочі» та «Батьківщини» були відсутні на ранковому засіданні Верховної Ради на знак протесту проти провалу відставки уряду Яценюка. Юлія Тимошенко вчора також заявила, що її фракція залишає коаліцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: