В СБУ розповіли, скільки терористів упіймали минулого року

Читать на русском
Слідчі СБУ затримали минулого року майже півтисячі людей, підозрюваних у тероризмі й підриві національної безпеки.
Фото: TheDailyBeast

Протягом 2015 року слідчі Служби безпеки України заарештували 492 особи за підозрою в тероризмі й підриві основ національної безпеки.

Про це з посиланням на «УНН» пише «Слово і Діло».

При цьому, з початку 2016 року затримано й заарештовано ще 8 людей, яких підозрюють в участі в терористичних організаціях «ДНР» та «ЛНР», вчиненні злочинів проти нацбезпеки та терактів.

Масштабна спецоперація на Луганщині: СБУ затримала 3 десятки сепаратистів у ЩастіУ місті Щастя Луганської області Служба безпеки України затримала 28 людей, підозрюваних у сепаратизмі.

«Повідомляємо, що в кримінальних провадженнях, які розслідуються слідчими СБУ, в 2015 році затримано та заарештовано 492 особи, а у 2016 році – 8 осіб, за підозрою у вчиненні ними як учасниками терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР» злочинів проти основ національної безпеки, терористичних актів та інших протиправних діянь проти громадянської безпеки», – зазначили в прес-службі СБУ.

Нагадаємо, 4 лютого працівники Служби безпеки України затримали «праву руку» ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького – Сергія Корсунського. Щоправда, відбулося це лише після того, як громадські активісти написали в соцмережах, що особа, підозрювана в тероризмі, перебуває в столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: