КПВВ «Зайцеве» відкриється в разі відсутності загрози життю людей – Жебрівський

Читать на русском
У Донецькій ВЦА поки що не ризикують відкривати КПВВ Зайцеве й кажуть, що відкриють лише за відсутності загрози життю людей.

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що контрольний пункт в'їзду/виїзду «Зайцеве» залишиться закритим.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«На сьогодні з чотирьох пунктів пропуску в'їзду-виїзду зупинено роботу на одному – «Зайцеве». Два останніх дні ми спостерігаємо затишшя, але пункт поки не відкриваємо», – заявив Жебрівський.

За його словами, попри два дні тиші, КПВВ «Зайцеве» поки не відкривають. Жебрівський наголосив, що його відкриють лише за відсутності загрози життю цивільних громадян.

«Чому цей пропускний пункт є дуже важливим? Терористи не дозволяють відкривати пункти пропуску в Луганській області, і якраз у «Зайцевому» наплив досить високий. 30% автомобілів, які їздять через цей пункт пропуску, мають луганські номери», – зауважив глава Донецької ВЦА.

Нагадаємо, 1 лютого 2016 року на зустрічі Павла Жебрівського з керівником штабу АТО було прийнято рішення про закриття з 3 лютого КПВВ «Зайцеве».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: