Вночі в зоні АТО сталося бойове зіткнення під Зайцевим

Читать на русском
В ніч проти 29 грудня біля Зайцевого Донецької області відбулося зіткнення диверсійно-розвідувальної групи проросійських бойовиків з силами АТО.

В ніч проти 29 грудня біля Зайцевого Донецької області відбулося зіткнення диверсійно-розвідувальної групи проросійських бойовиків з силами АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу антитерористичної операції.

«Біля Зайцевого ввечері відбулось нетривале бойове зіткнення із ДРГ проросійських злочинців, чисельністю до 15 осіб. Отримавши стрімку відсіч від українських захисників, бойовики відступили. Можливі втрати серед нападників з’ясовуються» – йдеться в повідомленні.

Загалом протягом минулої доби зафіксовано 33 обстріли з боку проросійських терористів. Українські позиції поблизу Донецького аеропорту, неподалік Пісків і Опитного систематично обстрілюються зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Крім того, по Пісках противники стріляли з міномету 82-мм калібру.

«Північніше Горлівки – позиції на підступах до н. п. Шуми, Кодема та Майорськ – загарбники хаотично та неприцільно обстріляли зі стрілецької зброї. А під Луганським пізно ввечері бандити прицільно били з гранатометів, великокаліберних кулеметів, працював і снайпер терористів», – заявили у прес-центрі сил АТО.

Нагадаємо, в ніч проти 28 грудня бойовики обстріляли позиції сил АТО 35 разів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: