Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман запевнив, що створить робочу групу, яка працюватиме над удосконаленням Бюджету-2016

29 грудня 2015 року Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що найближчим часом ініціюватиме створення робочої групи з представників уряду та парламенту, яка протягом січня-лютого працюватиме над удосконаленням Бюджету. Мета перегляду кошторису – створити максимальні умови для стимулювання внутрішнього виробника і розвитку української економіки.
Виконано
Сказано 29 грудня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/volodymyrgroysman/?fref=nf
  • Лист Комітету ВР з питань бюджету від 5 лютого 2016 року

Результат

Відповідно до листа Комітету ВР з питань бюджету від 5 лютого 2016 року, Законом України "Про державний бюджет України на 2016 рік" Кабінету Міністрів України встановлено до 1 березня внести на розгляд парламенту пропозиції щодо змін до Бюджету.

10 лютого 2016 року прес-секретар Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук повідомив, що робоча група з питань підготовки пропозицій щодо удосконалення положень Державного бюджету на 2016 рік все-таки була створена. Так, вона створена на базі Секретаріату голови Верховної Ради. Координатором групи визначений радник голови Верховної Ради, колишній перший заступник міністра фінансів, Анатолій Мярковський. Група вже провела декілька засідань у січні та напрацювала деякі матеріали, які будуть представлені на черговому засіданні групи. Після обговорення вони будуть представлені парламентарям і представникам уряду.