Пасішник спростував своє відсторонення

Читать на русском
Андрій Пасішник спростував заяву НАК «Нафтогаз України» про своє усунення з посади виконавчого директора.

Андрій Пасішник спростував повідомлення на сайті НАК «Нафтогаз України» про своє відсторонення з посади виконавчого директора компанії.

Про це політик заявив на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Мене ніхто не усунув, я особисто прийняв рішення піти у відпустку, щоб уникнути зайвого ажіотажу навколо цих політичних подій і трохи відпочити від цього бруду», – пише Андрій Пасішник.

Раніше повідомлялося, що НАК «Нафтогаз України» тимчасово відсторонила виконавчого директора Андрія Пасішника від виконання своїх обов'язків у результаті заяв міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса. «У зв'язку з початком кримінального провадження Національним антикорупційним бюро щодо публічної заяви Айвараса Абромавичуса виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник не виконує службових обов'язків до завершення зазначеного провадження», – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, Андрій Пасішник раніше заявив, що готовий прибути на допит до Національного антикорупційного бюро для надання свідчень у рамках розслідування можливих зловживань народного депутата Ігоря Кононенка.

Як раніше повідомлялося, нардеп Сергій Лещенко заявляв, що Кононенко робив спроби лобіювати призначення Андрія Пасішника на посаду заступника міністра економіки й це стало причиною рішення Айвараса Абромавичуса подати у відставку. Своєю чергою, Пасішник підтверджує свій інтерес обійняти посаду заступника міністра, але інформацію про лобіювання його кандидатури Кононенком заперечує.

Нагадаємо, що 3 лютого міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавичус подав заяву про відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: