Рада коаліції ні про що не домовилася – Соболєв

Читать на русском
Народний депутат від фракції «Батьківщини» Сергій Соболєв заявив, що на засіданні Ради коаліції не було досягнуто результату.
Сергій Соболєв

Народний депутат України від фракції «Батьківщини» Сергій Соболєв заявив, що засідання Ради коаліції, яке сьогодні проходило за участю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка закінчилося безрезультатно.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Якщо прем'єр хоче залишитися, то він має прийти на Раду коаліції й розповісти про те, що він буде робити. Четверте засідання – розмова ні про що. Завтра домовилися на 15:00 продовжувати», – сказав Соболєв.

Нагадаємо, сьогодні відбулося засідання Ради коаліції, в якому взяли участь голови парламентських фракцій і прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. Рада мала обговорити дії Кабміну на поточний рік і зміни в складі уряду.

Після засідання Ради голова фракції «РПЛ» Олег Ляшко заявив, що коаліція відмовилася від його ідей зі створення нової коаліції та формування нового Кабміну. В зв'язку з цим «радикали» залишають переговорний процес.

«Замість обговорення програмних засад діяльності нової коаліції та уряду нам наполегливо пропонували перевести розмову до банального поділу посад. Тому ми заявляємо про вихід із переговорного процесу в зв'язку з відмовою влади сформувати нову коаліцію та новий уряд, на чому ми наполягали», – заявив Ляшко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: