РФ знову грає м'язами: на кордоні з Україною ведеться перевірка боєготовності армії

Читать на русском
У Росії почали раптову перевірку бойової готовності військ у Південному військовому окрузі.

Російська Федерація почала раптову перевірку бойової готовності військ Південного військового округу та окремих з'єднань повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації.

Про це заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

«Відповідно до рішення Верховного головнокомандувача (Володимира Путіна – Ред.) сьогодні з п'ятої години ранку війська Південного військового округу, окремі з'єднання Повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації переводяться в бойову готовність. Повну» – заявив Шойгу, зазначивши, що йдеться про «раптову перевірку бойової готовності».

Путін може анексувати будь-яку частину країн ЄС – ПорошенкоПрезидент України Петро Порошенко заявив, що президент РФ Володимир Путін може анексувати будь-яку територію країн Європейського Союзу.

«Особливу увагу слід звернути на перевірку готовності системи управління військами з розгортанням польових рухомих пунктів управління об'єднань і з'єднань в повному обсязі. До виконання цих завдань залучити додатково Центральний військовий округ», – додав він.

Нагадаємо, вчора, 7 лютого, в Північній Кореї здійснили запуск ракети дальнього радіусу дії, чим не на жарт схвилювали світову спільноту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: