Через 2 роки війни одеські депутати нарешті визнали РФ агресором

Читать на русском
Одеська міська рада проголосувала за Меморандум про позицію депутатів міськради щодо окупації Криму, бойових дій на сході України та інших посягань на територіальну цілісність України.
Одеська міськрадаФото: "Думская"

Одеська міська рада проголосувала за «Меморандум про позицію депутатів міськради щодо окупації Криму, бойових дій на сході України та інших посягань на територіальну цілісність України».

Відповідне рішення підтримали 63 місцевих депутати, тим самим визнавши Російську Федерацію країною-агресором щодо України, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Думську».

Експерт розповів, де й ким вирішуватиметься доля санкцій проти РосіїПолітолог поділився міркуваннями щодо заяви Ангели Меркель про те, що санкції проти РФ будуть продовжені.

У документі, ініційованому патріотичними організаціями міста, депутати засудили дії РФ і заявили, що виступають проти «будь-яких видів агресії та зазіхань на територіальну цілісність України».

Нагадаємо, Верховна Рада офіційно визнала Росію країною-агресором ще 27 січня 2015 року. Перші ж недружні дії щодо України РФ вчинила в березні 2014 року, підтримавши незаконний «референдум» про від'єднання Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: