В. о. міністра екології та природних ресурсів призначена Світлана Коломієць

Читать на русском
Згідно регламенту, виконувачем обов'язків міністра екології з 1 лютого є екс-заступниця міністра Світлана Коломієць.
Світлана КоломієцьФото: "УНІАН"

Виконувачем обов'язків міністра екології та природних ресурсів України призначена заступник міністра-керівник апарату Мінприроди Світлана Коломієць.

Із сьогоднішнього дня Коломієць заміщує звільненого минулого тижня Сергія Курикіна, повідомили «Слову і Ділу» у відомстві.

Обов'язки міністра перейшли до Коломієць згідно регламенту Міністерства.

Як відомо, кар'єра Світлани Коломієць у Мінприроди почалася за роботи в ньому одіозного Ігоря Шевченка, який був звільнений з посади очільника відомства 2 липня 2015 року через зв'язки з колишнім «регіоналом» Олександром Онищенком. Стрімкий кар'єрний ріст Коломієць у тіні Шевченка можна пояснити її давніми зв'язками з екс-міністром, зокрема тим, що до 2012 року вона була керівником секретаріату його «Мерітократичної партії України».

Звільнений Курикін дав єдину недолугу обіцянку, та й ту не виконавЗвільнений в.о. міністра екології та природних ресурсів України Сергій Курикін за три місяці так і не провів консультацій щодо розробки комплексної програми ліквідації проблеми горіння торфів.

Досвіду роботи в галузі охорони природи до призначення в Міністерство Коломієць не мала. При цьому, у 2013 році вона встигла побути волонтером опікунської ради «ОХМАДИТу» та активісткою кампанії Ганни Гопко «Гроші з пива – дітям на лікарню».

Нагадаємо, що попередній виконувач обов'язків міністра екології Сергій Курикін був звільнений за рішенням уряду 27 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: