Ляшко не виконав чергову популістичну обіцянку

Читать на русском
Фракція «Радикальної партії» не змогла зареєструвати закон, який би заборонив видавати українцям кредити у валюті.

Минулого року лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко пообіцяв ініціювати законопроект про заборону видачі кредитів у валюті, однак слова свого не дотримав, констатує «Слово і Діло».

В ефірі одного з українських телеканалів Ляшко нагадав, що дозвіл на отримання валютних кредитів у 2007 році дав тодішній голова Нацбанку Сергій Тігіпко.

«Ми взагалі вважаємо, що це злочин був. І саме тому фракція «Радикальної партії» ініціює законопроект про заборону видачі кредитів у валюті», – пообіцяв нардеп 8 липня 2015 року.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що фракція "Радикальної партії" ініціює законопроект про заборону видачі кредитів у валютіСказано 8 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Кредити треба в гривні видавати, а не у валюті. Бо коли вони розказують про те, що людина, яка брала кредит у валюті, мала прорахувати ризики. А хто їй розповідав про ті ризики, коли з ранку до вечора була реклама «Беріть дешеві валютні кредити»? Тому відповідальність за валютну кризу несуть три сторони: позичальники, держава та банки», – додав Ляшко.

Станом на 29 січня 2016 року депутати від «Радикальної партії» не внесли жодного законопроекту про заборону видачі кредитів у валюті. Таким чином, відповідна обіцянка «головного радикала країни» отримала статус «не виконано».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: