У штабі АТО хочуть закрити усі КПВВ на лінії розмежування

Читать на русском
Командування штабу антитерористичної операції розглядає можливість закриття усіх КПВВ на Донбасі.

Через обстріл бойовиками контрольного пункту в’їзду/виїзду (КПВВ) у Мар'їнці, у штабі АТО роздумують про закриття усіх контрольних пунктів вздовж лінії розмежування.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«У зв’язку з тим, що кількість провокативних обстрілів прокремлівськими бойовиками українських КПВВ дедалі збільшується, та щоб зірвати можливу провокацію бойовиків, командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття КПВВ, з відповідним зверненням до міжнародних організацій, які займаються моніторингом виконання Мінських домовленостей», - йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу АТО, проросійські бандформування готують цілу серію провокацій на Артемівському напрямку на КПВВ. Як стверджують у командуванні АТО, так званий заступник начальника штабу ополчення Едуард Басурін анонсував обстріл колони цивільних автомобілів на одному з КПВВ.

Нагадаємо, раніше 28 січня о 21:10 сепаратисти з БМП та автоматичного станкового гранатомету обстріляли контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар'їнка» Державної прикордонної служби України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: