Ємець не дотримав слова перед печерянами: скандальному будівництву бути

Читать на русском

У 2014 році тоді ще кандидат у народні депутати Леонід Ємець пообіцяв боротися з незаконною забудовою в центральній частині міста.

Однією з таких забудов є колишній дитячий садок по вулиці Анрі Барбюса, 28а. Замість дошкільного закладу там планується будівництво 24-поверхового офісно-житлового комплексу. Мешканці сусідніх будинків б'ють на сполох, тому що поряд немає інших дитячих садків. Найближчі – розташовані на відстані більше кілометра, до того ж усі вони переповнені. А зведення нових висоток створює загрозу руйнування прилеглих будинків.

В 2002 році дитячий садок №84 по вулиці Анрі Барбюса, 28а був закритий під приводом реконструкції. Без відповідного висновку СЕС Київська міська рада визнала його непридатним для експлуатації. А у 2004 році міськрада виключила дитячий садок із реєстру дитячих виховних закладів.

Журналісти «Слова і Діла» поїхали до скандальної забудови, щоб на власні очі побачити, як народний депутат захищає своїх виборців і виконує свої обіцянки. Що з цього вийшло – дивіться в нашому відео.

Емец не сдержал слова перед печерянами: скандальном строительству бытьSlovoiDilo

«Слово і Діло» продовжує перевіряти обіцянки всіх без винятку народних депутатів України, незалежно від їхніх політичних поглядів та вподобань, а також обіцянки Президента України, керівництва його Адміністрації, членів Кабміну, голів обласних та міських державних адміністрацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: