Ємець назвав брехнею інформацію про забудову на Барбюса, але доказів не надав

Читать на русском

Думки виборців про роботу Ємця, озвучені в матеріалі журналістів, народний депутат вважає скомпільованими.

Про це Леонід Ємець повідомив у відповідь на запит інформаційного агентства «Слово і Діло».

За його словами, інформація, викладена у матеріалі «Ємець не дотримав слова перед печерянами: скандальному будівництву бути» є брехнею та провокацією. На переконання народного депутата, коментарі виборців не пов'язані з його діяльністю та є скомпільованими.

Леонід Ємець пообіцяв направити запит до ГПУ щодо незаконної забудови на вулиці Барбюса в Києві, проте не зробив цього, а звернувся лише до мера Віталія Кличка. Інформацію журналістів народний депутат вважає неправдивою.

Документів, які б доводили виконання ним передвиборчої обіцянки, Ємець не надав, тому важко зрозуміти, що саме намагається спростувати народний депутат, і чи справді реальна ситуація щодо будівництва на Барбюса не відповідає інформації, отриманій журналістом на місці події.

Водночас невиконаною залишається й інша обіцянка Ємця із соцмережі Facebook щодо забудови на Барбюса, датована 19 травня 2015 року. Тоді він пообіцяв того ж дня надіслати відповідні запити до Генеральної прокуратури. Однак минуло більш ніж півроку, а до ГПУ з цього питання народний депутат так і не звернувся, про що свідчить інформація, оприлюднена на офіційному порталі Верховної Ради України. Запит щодо незаконної забудови міста направлений Леонідом Ємцем лише на адресу голови КМДА Віталія Кличка.

Леонід Ємець пообіцяв направити запит до ГПУ щодо незаконної забудови на вулиці Барбюса в Києві, проте не зробив цього, а звернувся лише до мера Віталія Кличка. Інформацію журналістів народний депутат вважає неправдивою.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року кандидат у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №221 Леонід Ємець обіцяв боротися з незаконною забудовою в центральній частині Києва. «Слово і Діло» продовжує перевіряти обіцянки всіх без винятку народних депутатів України, незалежно від їхніх політичних поглядів та вподобань, а також обіцянки Президента України, керівництва його Адміністрації, членів Кабміну, голів обласних та міських державних адміністрацій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: