Попри обіцянку Кернеса, харків'яни так і не побачили сучасного автобусного терміналу

Читать на русском
Мер Харкова Геннадій Кернес так і не розпочав будівництво сучасного автобусного терміналу на Олексіївському ринку.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес не виконав чергову свою обіцянку, цього разу – щодо будівництва нового автобусного терміналу на Олексіївці.

Відповідну обіцянку Кернеса система народного контролю «Слово і Діло» зафіксувала ще наприкінці березня 2014 року.

Станом на 19 січня 2016 року будівництво сучасного автобусного терміналу на Олексіївському ринку так і не розпочалося. Причиною стала затримка в термінах завершення робіт на новій станції метро «Перемога», тому що, згідно з обіцянкою мера Харкова, будівництво автобусного терміналу розпочнеться лише після відкриття станції.

Таким чином, Геннадій Кернес не зміг виконати свою обіцянку.

Крім того, 29 грудня 2015 року на Олексіївському ринку сталася пожежа. Місцеві підприємці впевнені, що це «непрозоре попередження» харківського міського голови. Раніше їх уже намагалися вигнати з торгових точок на Олексіївці, а причиною називали будівництво нової станції метро. Як повідомляють підприємці, оренда ділянок у них проплачена до 2018 року і прибрати їх з ринку в законний спосіб не вдається, тому представники міської влади всіляко намагаються змусити їх до переїзду.

Нагадаємо, 26 березня 2014 року Геннадій Кернес представив звіт про роботу виконавчих органів міської ради в 2013 році та анонсував початок будівництва сучасного автобусного терміналу на Олексіївському ринку.

Подивитися всі обіцянки цього чиновника можна тут. Обіцянки його колег доступні за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: