Методи «УКРОПу» в стилі нахабного продавлювання не спрацювали – експерт

Читать на русском
Андрій Горбенкополітолог

Активність, яку проявив «УКРОП», показала, що це не працює.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Андрій Горбенко, аналізуючи ймовірність перевиборів і шанси політичних партій.

«Складно передбачити, які шанси в «УКРОПу» в разі перевиборів, тому що вони пішли на стратегію, яку можна охарактеризувати словом «нахрапом». Вони намагалися взяти політичний простір класичними методами – нахабним продавлюванням. Але, як показав результат, це не спрацювало», – розповідає експерт.

За його словами, можливо, вони сподівалися такою активністю викликати симпатію, але цього не сталося.

Якщо вибори відбудуться навесні, то зрозуміло, що «Народний фронт» не проходить. Можуть пройти «Самопоміч» і «Батьківщина». «Передбачити результати дуже складно, і якраз це говорить про те, що виборів навесні, скоріш за все, не буде», – вважає політолог.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що інші варіанти коаліції не будуть розглядатисяСказано 8 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас політтехнолог Тарас Загородній вважає, що ймовірність виборів є все вищою, тому що коаліції в парламенті реально немає, а один із активних її учасників має нульові показники рейтингу.

«Рейтинг «БПП» сильно впав і в середньому на місцевих виборах вони набрали 20-25%. А якщо будуть вибори до ВР, то показник буде мксимум до 20%», – підкреслив він.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко запевнив, що інші варіанти коаліції, крім наявної, розглядатися не будуть.

Проте, як відомо, «Радикальна партія Ляшка» вже залишила коаліцію. Заяви про свій вихід час від часу роблять і представники фракцій «Самопомочі» та «Батьківщини».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: