Порошенко зважився на люстраційну перевірку своєї адміністрації

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про проведення люстраційної перевірки працівників своєї адміністрації.

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про проведення люстраційної перевірки працівників своєї адміністрації.

Про це з посиланням на прес-службу Глави держави пише «Слово і Діло».

Працівників президентської адміністрації перевірять на відповідність вимогам закону «Про очищення влади». До списку осіб, які будуть перевірятися, увійдуть прес-секретар Порошенка, його помічники, радники та уповноважені особи.

Експерт: якщо Насіров відмовиться проводити люстрацію в ДФС, на нього чекає відставка42% вищого керівництва ДФС чекали від виборів реваншизму й того, що дозволить їм надалі залишатися у своїх кріслах.

Датою початку люстраційної перевірки визначене 15 червня 2016 року.

Як відомо, закон про люстрацію передбачає звільнення тих чиновників, які працювали й навчалися в КДБ, обіймали ключові посади в Комуністичній партії чи за режиму Віктора Януковича протягом останніх 4 років.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про те, що в Державній фіскальній службі проігнорували вимогу уряду про звільнення 76 осіб за законом про люстрацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: