У ГПУ розповіли про цікаві знахідки в будинку Корбана

Читать на русском
Під час обшуків у лідера «УКРОПу» Геннадія Корбана були знайдені документи про додаткове фінансування деяких народних депутатів, наближених до олігарха Ігоря Коломойського.

Під час обшуків у лідера «УКРОПу» Геннадія Корбана були знайдені документи про додаткове фінансування деяких народних депутатів, наближених до олігарха Ігоря Коломойського.

«Це невеликого формату папірці, на яких написана дата, номер, слово «витрата», вказуються суми», - повідомили на брифінгу представники Генпрокуратури, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Лівий берег».

«Наприклад, верхній перший, мільйон п'ятдесят тисяч, курс 23,15 - 45,355 тис. доларів зарплата нардепів «УКРОП-Україна». Наступний, 55 тис. доларів, написано ОДА», - уточнив прокурор ГПУ Валерій Карпунцов.

Що й кому влада доводить справою Корбана? ЕкспертЕксперт поділився міркуваннями щодо судового процесу над лідером партіїї «УКРОП» Геннадієм Корбаном.

Швидше за все, мова йде про доплати нардепам Філатову, Купрію, Денисенку та Парасюку, оскільки поруч з «прайс-листом» був знайдений папір з прізвищами відповідних депутатів.

Колега Карпунцова, який також був присутній на брифінгу, розповів, що під час обшуків за місцем проживання Корбана були знайдені документи, в яких присутня копія рішення певного суду, а до кожного такого рішення була прикріплена сума та прізвище людини.

Також були вилучені в документальному вигляді схеми рейдерських захоплень великої кількості підприємств, резюмували прокурори.

Нагадаємо, вчора Дніпровський суд міста Києва змінив запобіжний захід Геннадію Корбану на взяття під варту терміном на 60 днів до 25 лютого. Лідеру «УКРОПу» висунуті звинувачення за 7 статтями КК України. Корбану інкримінують викрадення людей, створення злочинної організації, привласнення грошових коштів у особливо великих розмірах благодійної організації «Фонд оборони країни» та ін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: