Мартиненко продовжує керувати комітетом ПЕК

Читать на русском
Минуло рівно 3 тижні з дня заяви народного депутата Миколи Мартиненка про складання мандата, а рішення щодо цього досі немає.

Минуло рівно 3 тижні з дня заяви народного депутата Миколи Мартиненка про складання мандата, а рішення щодо цього досі немає.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко, передає «Слово і Діло».

«Іде погоджувальна рада Верховної Ради, Мартиненко доповідає законопроекти очолюваного ним паливно-енергетичного комітету. Три тижні тому він оголосив про складання мандата, але питання не розглядається», – пише Лещенко.

Діяльністю Мартиненка займеться Антикорупційне бюроГПУ не порушувала провадження проти народного депутата Миколи Мартиненка, а депутатське звернення з цього питання передали до НАБУ.

На його переконання, таким чином Мартиненко намагається перечекати ще трошки часу, щоб цього року його заяву Верховна Рада так і не розглянула.

«Це останній пленарний тиждень року та передостанній на цій сесії. Перечекати два вівторки та два четверга – і вважай, що Байдена публічно пошили в дурні», – вважає Лещенко.

Нагадаємо, 20 листопада у прямому ефірі телеканалу ICTV Микола Мартиненко заявив, що вирішив скласти свій мандат, а наступного дня, 21 листопада, його прес-служба повідомила про реєстрацію заяви в апараті Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: